Financieel advies

Waarom uw financiering laten regelen bij de Value+?

Wij hebben deskundige en ervaren adviseurs met een breed netwerk binnen de financiële sector. Onze adviseurs zijn niet alleen betrouwbare financieringsspecialisten maar zij snappen ook heel goed wat het inhoudt om te investeren in vastgoed. Of u nu 1 pand of een gehele portefeuille wilt financieren, woningen of winkels/kantoren of verhuurd of niet-verhuurde woningen zij vinden de juiste partij voor u.

Of u nu één pand of een gehele portefeuille wilt financiëren, woningen, winkels/kantoren of verhuurde of niet-verhuurde woningen, wij vinden de juiste partij voor u.

Lesley Elkhuizen

Vanuit mijn passie voor het vastgoed adviseer ik u graag bij het vinden van een passende financiering. Als actief vastgoedbelegger en met 10 jaar bancaire ervaring heb ik aan beide kanten van de tafel gezeten dus ben ik uw ideale partner om u zowel optimaal te adviseren als te ontzorgen gedurende dit traject.

Michael van Haalen

U bent op zoek naar een financiering en een geldverstrekker (bank, particulier, zakelijke investeerder) is op zoek naar rendement. Vaak spreken de partijen elkaars taal niet en dit is precies waar ik partijen moeiteloos bij elkaar kan brengen. Zonder problemen en verrassingen regel ik uw financiering. Aangezien ik zowel 10 jaar in het Nederlandse bankwezen actief ben geweest als dat ikzelf een actief vastgoedbelegger ben, ben ik uw ideale partner om u te adviseren in de juiste financieringsmogelijkheden.