VvE Beheer

VvE Beheer:

Met ruim 12 jaar ervaring in het beheren van Verenigingen van eigenaars bent u bij ons in goede handen. Binnen het beheer van een Vereniging van Eigenaars komt meer kijken dan u van tevoren wellicht denkt.

Iedere vereniging is anders, van complex, bewoners/gebruikers, bouwjaar, technische installaties, wel/geen actief bestuur en de financiële situatie. Value+ Vastgoedmanagement biedt een antwoord op al uw wensen en denkt graag met u mee!

Onze jarenlange ervaring in het beheren van VvE’s leert dat er geen standaard beheerpakket bestaat. Wel kunnen wij u met onze ervaring adviseren om uw wensen en behoeften te realiseren.

Binnen Value+ Vastgoedmanagent kunt u terecht voor administratief-, financieel- en technisch en bouwkundig beheer. Binnen onze dienstverlening kunnen wij ook de begeleiding van planmatig onderhoudswerkzaamheden voor u verzorgen. Onze medewerkers zijn 24/7 en 365 dagen per jaar voor u beschikbaar. Binnen Value+ zal een vaste contactpersoon klaar staan als eerste aanspreekpunt waar u met al uw vragen terechtkunt.

Iedere vereniging heeft een eigen internetportaal, waarbij ieder lid binnen de vereniging eigen inloggegevens ontvangt. Value+ Vastgoedmanagement werkt volledig transparant en iedere eigenaar heeft continu up-to-date informatie voor handen.

Kortom door het inschakelen van Value+ maakt u gebruik van onze vakbekwaamheid en in het besturen en/of beheren van Vereniging van Eigenaars.

Schroom zeker niet om contact met ons op te nemen via onze website of op telefoonnummer 085 044 18 16.

Wij staan u graag te woord, om de mogelijkheden met u door te nemen.