Over ons

Wij ontzorgen u volledig en hechten waarde aan onze klanten

Wij zijn een groeiende onderneming met ruime ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, opgedaan bij voorgaande werkgevers. Door de opgedane ervaring, weten wij waar de knelpunten liggen en mede hierdoor ligt onze focus op:

Communicatie, ontzorgen en professionaliteit, waarbij wij aansturen vanuit één vast aanspreekpunt. Wij kennen ons vakgebied en schakelen graag tussen huurder en verhuurder.

Met een opgebouwd netwerk van vaste leveranciers spelen we in op de veranderingen in de markt.

Kwaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, kamer of appartement, u een reparatiemelding heeft of u heeft hulp nodig bij het afsluiten van bijvoorbeeld contracten, wij staan graag voor u klaar.

Onze ervaring leert dat communicatie essentieel is. Zowel huurders als verhuurders zijn geholpen bij een heldere communicatie. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat u als klant gehoord wordt. Niet via een algemene servicedesk voor kostenbesparing, niet met stagiaires voor goedkope arbeidskrachten, maar met een vast ervaren team dat continu voor u klaar staat.

Mocht u geïnteresseerd zijn om als belegger uw vermogen te investeren in vastgoed, dan hebben wij de kennis en kunde in huis om u van A tot Z te faciliteren. Van financieel advies, tot aankoopmakelaardij, en van woningbeheer, zowel financieel- als technisch beheer, tot verhuur van uw onroerend goed. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Kortom, wij zijn een jong, enthousiast team, dat voornamelijk actief is in- en rondom Den Haag en Rotterdam.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen nader door te nemen.